Jul

Jul på Bondestuen

Vi har åbent til jul i sæson 23 på Restaurant Bondestuen fra fredag 24/11.. Vi tager også imod større private selskaber til julefrokost i vores selskabslokaler på 1 sal, så tøv ikke med at kontakte os med eventuelle forespørgsler eller spørgsmål i den forbindelse. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i den søde juletid!

FROKOSTBUFFET

Serveres fredag, lørdag og søndag til kl 16

4 slags sild med løg og kapers

Lune fiskefileter med remoulade og citron

Æg med rejer og kaviar

Skaldyrssalat

Hønsesalat

Gravad laks med rævesauce

Sylte med sennep og rødbeder

Ribbensteg med rødkål

Frikadeller med syltede agurker

Tarteletter med høns i asparges

Lun leverpostej med champignon og bacon

Glaseret skinke

Medister

Kyllingevinger

Små forårsruller med sødchilisauce

Risalamande med lun kirsebærsauce

Klementiner

Kage

199,- / 0-3 år 49,- / 4-11 år 99,-

SMØRREBRØD

Smørrebrød serveres til kl 16

Platte med karrysild, æg og løg, friskpaneret fiskefilet med remoulade og citron, ribbensteg med rødkål og syltede agurker 159,-

Stjerneskud med stegt og dampet fiskefilet, rejer, asparges, kaviar og mayonnaise 169,-

Rørt tatar med rødløg, peberrod, æggeblomme, kapers og jordskokkechips 115,-

Karrysild med æg og løg 79,-

Friskpaneret fiskefilet med rejer og mayonnaise 119,-

Friskpaneret fiskefilet med remoulade og citron 89,-

Gravad laks med rævesauce 119,-

Æg med rejer og mayonnaise 95,-

Lun leverpostej med bacon 79,-

Ribbensteg med rødkål og syltede agurker 95,-

Kartoffelmad med mayonnaise, rødløg og bacon 75,-

TEATERMENU

Serveres fredage og lørdage fra kl. 17

Varmrøget laksemousse med krydderurter, salat, brød og smør

Oksecuvette Grain feed med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og bearnaisesauce

Æbletrifli med makroner og flødeskum

2 retter 259,- / 3 retter 299,-

JULEMENU

Serveres fredage og lørdage fra kl. 17

Gravad laks med rævesauce, brød og smør

Confiteret andebryst med grøntsagsauté, smørstegte kartofler og grov sennepsauce

Risalamande med lun kirsebærsauce

2 retter 275,- / 3 retter 325,-

FORRETTER

Alle forretter serveres med brød og smør

Rørt tatar med rødløg, peberrod, æggeblommer, kapers og jordskokkechips 115,-

Rejecocktail med salat, citron, kaviar og thousand island-dressing 99,-

Varmrøget laksemousse med krydderurter og salat 95,-

Jordskokkesuppe med persilleolie og jordskokkechips 89,-

Gravad laks med rævesauce 119,-

HOVEDRETTER

Confiteret andebryst med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og grov sennepssauce 199,- serveres fra kl. 17

Wienerschnitzel af kalvekød med stegte kartofler, ærter og skysauce 199,-

Ribeye af kalv fra Himmerland 250g. med grøntsagssauté, pommes frites og bearnaisesauce 249,-

Oksecuvette Grain feed med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og bearnaisesauce 179,- serveres fra kl. 17

Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesauce 199,-

Svampebøf med grøntsagssauté, kartofler, jordskokkechips og tomatsauce 169,- V

Laksefarseret rødtunge med purløgscreme og kartofler 239,-

Stjerneskud med stegt og dampet fiskefilet, rejer, asparges, kaviar og mayonnaise 169,-

DESSERTER

Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, flødeskum, chokoladesauce og bær 85,-

Risalamande med lun kirsebærsauce 85,-

Vaniljeis med flødeskum og chokoladesauce 69,-

Æbletrifli med flødeskum og makroner 75,-

TIL BØRN

Børneretter serveres med grøntsagsstave

Stegt flæsk med kartofler og persillesauce 99,-

Okseburger med salat, pommes frites og mayonnaise 85,-

Friskpaneret fiskefilet med pommes frites og remoulade 85,-

Kyllingenuggets med pommes frites og mayonnaise 75,-

Spaghetti bolognese med ost 89,-