Aftemenu

MENU 1

Serveres onsdag til lørdag fra kl. 17

Varmrøget laksemousse med salat og krydderurter

Oksecuvette med grøntsagssauté, Smørstegte kartofler og bearnaisesauce

Vaniljeis med flødeskum og chokoladesauce eller Irish Coffee

2 retter 259,- / 3 retter 299,-

MENU 2

Koldrøget laks med peberrodscreme, smørristet boghvede, syltede rødløg og dehydrerede tomater

Ribeye af kalv fra Himmerland 250 g. med grøntsagssauté, pommes frites og bearnaisesauce

2 retter 339,-

MENU 3

Serveres onsdag til lørdag fra kl. 17

Hvidløgsrejer

Oksemørbrad med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og bearnaise eller pebersauce 289,-

Rabarbertrifli med flødeskum og makroner eller Irish Coffee

2 retter 359,- / 3 retter 399,-

MENU 4

Rejecocktail med salat, citron, kaviar og thousand island-dressing

Confiteret svinenakke med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og pebersauce

Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, flødeskum, chokoladesauce og bær eller Irish Coffee

2 retter 259,- / 3 retter 299,-

FORRETTER

Alle forretter serveres med brød og smør

Rørt tatar med rødløg, peberrod, æggeblommer, kapers og jordskokkechips 129,-

Rejecocktail med kaviar, citron, salat og thousand island-dressing 109,-

Koldrøget laks med peberrodscreme, smørristet boghvede, syltede rødløg og dehydrerede tomater 129,-

Hvidløgsrejer 115,-

Varmrøget laksemousse med salat og krydderurter 99,-

HOVEDRETTER

Wienerschnitzel af kalvekød med stegte kartofler, ærter og skysauce 219,-

Ribeye af kalv fra Himmerland 250g. med grøntsagssauté, pommes frites og bearnaisesauce 259,-

Oksecuvette med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og bearnaisesauce 179,- *Serveres onsdag til lørdag fra kl. 17

Confiteret svinenakke med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og rødvinssauce 179,-

Stegt flæsk med kartofler og persillesauce portion 199,- ad libitum 218,-

Okseburger med salat, bacon, ost, syltede rødløg, pommes frites og chilimayonnaise 189,-

Svampebøf med grøntsagssauté, kartofler, jordskokkechips og tomatsauce 179,- Vegansk

Stegt ål med citron, syltede agurker, kartofler og persillesauce 299,-

Laksefarseret rødtunge med purløgscreme og kartofler 259,-

Stort stjerneskud med stegt og dampet fiskefilet, rejer, asparges, kaviar og mayonnaise 199,-

Cæcarsalat med romainesalat, cæsardressing, Grana Padano og crutoner, uden kylling 129,- med kylling 159,-

DESSERTER

Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, flødeskum, chokoladesauce og bær 89,-

Vaniljeis med flødeskum og chokoladesauce 75,-

Rabarbertrifli med flødeskum og makroner 79,-

BØRNERETTER

Børneretter serveres med grøntsagsstave

Stegt flæsk med kartofler og persillesauce 99,-

Okseburger med salat, pommes frites og mayonnaise 89,-

Friskpaneret fiskefilet med pommes frites og remoulade 89,-

Kyllingenuggets med pommes frites og mayonnaise 75,-

Spaghetti bolognese med ost 89,-