MENU 1
Serveres onsdag til lørdag fra kl. 17
Varmrøget laksemousse med salat og krydderurter
Oksecuvette med grøntsagssauté, Smørstegte kartofler og bearnaisesauce
Vaniljeis med flødeskum og chokoladesauce eller Irish Coffee
2 retter 259,- / 3 retter 299,-
MENU 2
Koldrøget laks med peberrodscreme, smørristet boghvede, syltede rødløg og dehydrerede tomater
Ribeye af kalv fra Himmerland 250 g. med grøntsagssauté, pommes frites og bearnaisesauce
2 retter 339,-
MENU 3
Serveres onsdag til lørdag fra kl. 17
Hvidløgsrejer
Oksemørbrad med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og bearnaise eller pebersauce 289,-
Rabarbertrifli med flødeskum og makroner eller Irish Coffee
2 retter 359,- / 3 retter 399,-
MENU 4
Rejecocktail med salat, citron, kaviar og thousand island-dressing
Confiteret svinenakke med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og pebersauce
Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, flødeskum, chokoladesauce og bær eller Irish Coffee
2 retter 259,- / 3 retter 299,-
FORRETTER
Alle forretter serveres med brød og smør
Rørt tatar med rødløg, peberrod, æggeblommer, kapers og jordskokkechips 129,-
Rejecocktail med kaviar, citron, salat og thousand island-dressing 109,-
Koldrøget laks med peberrodscreme, smørristet boghvede, syltede rødløg og dehydrerede tomater 129,-
Hvidløgsrejer 115,-
Varmrøget laksemousse med salat og krydderurter 99,-
HOVEDRETTER
Wienerschnitzel af kalvekød med stegte kartofler, ærter og skysauce 219,-
Ribeye af kalv fra Himmerland 250g. med grøntsagssauté, pommes frites og bearnaisesauce 259,-
Oksecuvette med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og bearnaisesauce 179,- *Serveres onsdag til lørdag fra kl. 17
Confiteret svinenakke med grøntsagssauté, smørstegte kartofler og rødvinssauce 179,-
Stegt flæsk med kartofler og persillesauce portion 199,- ad libitum 218,-
Okseburger med salat, bacon, ost, syltede rødløg, pommes frites og chilimayonnaise 189,-
Svampebøf med grøntsagssauté, kartofler, jordskokkechips og tomatsauce 179,- Vegansk
Stegt ål med citron, syltede agurker, kartofler og persillesauce 299,-
Laksefarseret rødtunge med purløgscreme og kartofler 259,-
Stort stjerneskud med stegt og dampet fiskefilet, rejer, asparges, kaviar og mayonnaise 199,-
Cæcarsalat med romainesalat, cæsardressing, Grana Padano og crutoner, uden kylling 129,- med kylling 159,-
DESSERTER
Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, flødeskum, chokoladesauce og bær 89,-
Vaniljeis med flødeskum og chokoladesauce 75,-
Rabarbertrifli med flødeskum og makroner 79,-
BØRNERETTER
Børneretter serveres med grøntsagsstave
Stegt flæsk med kartofler og persillesauce 99,-
Okseburger med salat, pommes frites og mayonnaise 89,-
Friskpaneret fiskefilet med pommes frites og remoulade 89,-
Kyllingenuggets med pommes frites og mayonnaise 75,-
Spaghetti bolognese med ost 89,-