Jul

21/11 - 20/12

Læg vejen forbi Bondestuen i juleperioden – når der igen i sæson 2020 fra d. 21/11 – 20/12 åbnes for Jul på Bakken. Det bliver en magisk jul for gæster i alle aldre, hvor fantastiske oplevelser rundt på Bakken overrasker og skaber uforglemmelige minder. Inviter din familie, venner og kolleger på en uforglemmelig julefrokost eller middag, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed. Om I er på udkig efter en traditionel julebuffet, platter eller alternative menuer, har Bondestuen et stort udvalg af både jule og vinterinspirerede retter. Vi hjælper hjertens gerne med at skabe rammerne for en julefrokost, der passer til lige netop jeres ønsker og budget.
Se hele vores julemenukort her.

FIRMA ELLER PRVAT JULEFROKOST TILBYDES I FANTASTISKE RAMMER

JULEFROKOSTER TIL PRIVATE & VIRKSOMHEDER

Vi hjælper hjertens gerne med at skabe rammerne for en julefrokost, der passer til lige netop jeres ønsker og budget.

Se hele vores julemenukort her.

JULETBUFFET
Frokost fra. kl. 12-16
  • 4 SLAGS SILD
     med løg & kapers
  • LUN FISKEFILET 
    med remoulade & citron
  • ÆG med rejer & kaviar
  • SKALDYRSSALAT
  • GRAVAD LAKS 
    med rævesauce
  • HØNSESALAT
  • DAMPET LAKS
  • SYLTE med
    sennep & rødbeder
  • RIBBENSTEG med rødkål
  • FRIKADELLER med surt
  • TARTELETTER 
    med høns i asparges
  • LUN LEVERPOSTEJ 
    med bacon & champignon
  • GLASERET SKINKE
  • JULE MEDISTER
  • CHICKEN HOT WINGS
  • MINI FORÅRSRULLER 
    med dip
  • INDBAGTE REJER
  • ÆBLETÆRTE 
    med creme fraiche
  • RISALAMANDE 
    med kirsebærsauce
  • CLEMENTINER

159,-

Børn 4-11 år 79,- & børn 0-3 år 45,-

JULEHYGGE
  • KAFFE & ÆBLETÆRTE 
    med creme fraiche 69,-
  • ÆBLESKIVER med
    flormelis & jordbærsyltetøj 30,-
  • GLÖGG & æbleskiver 75,-
BØRNEMENUER
  • STEGT FLÆSK med kartofler & persillesauce 75,-
  • RØDSPÆTTEFILET med pommes frites & remoulade 75,-
  • BURGER 
    med pommes frites 79,-

SMØRREBRØD
Fra kl. 12-16
  • LUN STEGT SILD med
    løg, kapers & sennep 68,-
  • MARINEREDE SILD 
    med løg & kapers 55,-
  • RØDE SILD 
    med løg & kapers 55,-
  • RØDSPÆTTEFILET 
    med remoulade 78,-
  • RØDSPÆTTEFILET med rejer, asparges & kaviar 98,-
  • REJER med
    mayonnaise & kaviar 99,-
  • GRAVAD LAKS 
    med rævesauce 92,-
  • RØGET LAKS 
    med urtecreme 92,-
  • ÆG med rejer & kaviar 62,-
  • LUN LEVERPOSTEJ 
    med bacon & surt 52,-
  • RIBBENSTEG 
    med rødkål & surt 68,-
  • GAMMEL OST 
    med løg & sky 68,-
ANRETNINGER

LILLE ANRETNING
1. Servering
LUN STEGT SILD 
med kapers, løg & sennep
GRAVAD LAKS med rævesauce
RØDSPÆTTEFILET 
med remoulade
2. Servering
SVINEMØRBRAD 
med bløde løg
RIBBENSTEG med rødkål
3. Servering
RISALAMANDE 
med kirsebærsauce eller
GAMMEL OST med løg & sky
198,-

STOR ANRETNING 
(minimum 4 personer)
1. Servering
LUN STEGT SILD med kapers, løg & sennep
KARRY SILD 
med kapers & løg
GRAVAD LAKS med rævesauce
RØDSPÆTTEFILET 
med remoulade
REJER med mayonnaise
2. Servering
RIBBENSTEG med rødkål
MØRBRADBØF med bløde løg
LUN LEVERPOSTEJ 
med svampe & bacon
3. Servering
RISALAMANDE med kirsebærsauce
2 SLAGS OST med tilbehør
325,-

A LA CARTE
Serveres hele åbningstiden
FORRETTER
  • JORDSKOKKESUPPE med pesto & jordskokkechips 75,-
  • RØGET LAKS 
    med krydderurtecreme 92,-
  • REJECOCKTAIL med sprød salat, asparges & dressing 89,-
  • OKSECARPACCIO 
    med kapers, artiskok,
    parmasan & pesto 89,-
HOVEDRETTER
  • ANDECONFIT med smørstegte kartofler & sennepssauce. 158,- (Kan bestilles fra kl 17)
  • WIENERSCHNITZEL af kalvekød, med smørstegte kartofler, ærter & skysauce 179,-
  • STEGT FLÆSK AD LIBITUM med kartofler
    & persillesauce 148,-
  • BONDEBØF med pommes frites, stegte grøntsager & bearnaisesauce 128,-
  • PARISERBØF 
    med klassisk garniture 148,-
  • STJERNESKUD med stegt og dampet rødspættefilet, rejer, asparges & kaviar 148,-
  • STRIPLOIN med smørstegte kartofler, stegte grøntsager & bearnaisesauce 169,-
  • ENGELSK BØF 
    med grøntsager, pommes frites
    & bearnaisesauce 169,-
  • RIBBENSTEG med rødkål, kartofler, surt & skysauce 138,-
  • SALAT 
    med rejer & røget laks 149,-
  • SVAMPE BØF med hvide kartofler, stegte grøntsager & tomatsauce 159,- (Vegansk, glutenfri & laktosefri)
DESSERTER
  • RISALAMANDE med kirsebærsauce 59,-
  • PANDEKAGER med is & chokoladesauce 69,-
  • NØDDEMAZERIN TÆRTE med vaniljeis & hindbærcoulis 72,-
  • ÆBLETRIFLI 72,

MENUER


JULEMENU
fredag & lørdag fra kl. 17

FORRET
GRAVAD LAKS med rævesauce

HOVEDRET
ANDECONFIT med smørstegte kartofler & sennepssauce

DESSERT
RISALAMANDE med kirsebærsauce
2 retter 225,-
3 retter 259,-

TEATERMENU
– Fredag & lørdag

FORRET
JORDSKOKKESUPPE med pesto & jordskokkechips

HOVEDRET
KALVEFILET med smørstegte kartofler & svampesauce

DESSERT
ÆBLETRIFLI
2 retter 239,-
3 retter 279,-

SØNDAGSMENU

FORRET
JORDSKOKKESUPPE med pesto & jordskokkechips

HOVEDRET
SVINEMØRBRAD med kartofler & champignonsauce

DESSERT
RISALAMANDE med kirsebærsauce
2 retter 149,-
3 retter 175,-