Forår & Sommer

30/4 - 6/9

Bakken skulle have åbnet for sæson 2020 d. 3/4. På baggrund af den seneste udvikling og udmeldinger fra myndighederne og vores fælles ansvar for at begrænse spredning af COVID-19 har vi valgt at udskyde Bakkens åbning fra den 3. april til torsdag den 30. april 2020. Vi er kede af at måtte skuffe de af jer, der bl.a. har glædet sig til at tilbringe påskedagene i selskab med os – men i stedet ser vi frem til at forhåbentligt byde jer velkommen fra den 30. april. Bakkens hovedsæson kører derfor i 2020 fra d. 30/4 – 6/9. Vores varierede menukort byder på noget for enhver smag, med primært fokus på det traditionelle og klassiske danske køkken. Vi har frokostbuffet, smørrebrød, a la carte og menuer og har som noget nyt i år også søndags- og mandagstilbud
på en udvalgt ret der skifter fra uge til uge. Se hele menukortet her.



_______

FROKOST

  • Alle dage fra kl 11-16

    • FROKOSTBUFFET
    • SMØRREBRØD
    • SALATER
    • SANDWICH
    • VARME RETTER
    • BØRNERETTER
    • DESSERTER


FROKOSTBUFFET

4 SLAGS SILD
med løg og kapers

LUN FISKEFILET remoulade og citron

ÆG MED REJER
og mayonnaise

LAKS
krydderurtedressing

SKALDYRSSALAT

TUNSALAT

HØNSESALAT

ROASTBEEF
remoulade, løg og peberrod

RIBBENSTEG
med rødkål

FRIKADELLER
med agurkesalat

TARTELETTER
– høns i asparges

LUN LEVERPOSTEJ
bacon og champignon

HOT WINGS

MINIRULLER

INDBAGTE REJER

OSTEFAD

SKÅRET FRUGT

KAGE
creme fraiche & coulis

139,
0-3 år 45,-
4-11 år 69,


_____

SMØRREBRØD

FROKOSTPLATTE
med sild, rødspættefilet,
røget laks, ribbensteg og brie 189,-

RØDSPÆTTEFILET
med remoulade 78,-

RØDSPÆTTEFILET
med rejer, asparges og kaviar 98,-

RØGET LAKS 92,-
med krydderurtecreme

REJER
med mayonnaise
og kaviar 99,-

ÆG MED REJER
med mayonnaise og
kaviar 72,-

SKAGENTOAST
med mayonnaise,kaviar,
citronsaft og dild 89,-

MARINEREDE SILD
med løg og kapers 55,-

RØDE SILD
med løg og kapers 55,-

HØNSESALAT
med bacon 58,-

ROASTBEEF
med ristede løg og remoulade 68,-

LUN LEVERPOSTEJ
med bacon og surt 52,-

RIBBENSTEG
med rødkål og surt 68,-

GORGONZOLA
med rå løg og æggeblomme 72,-


_____

SALATER

CÆSARSALAT 139,-
med kyllingebryst, Romainesalat, Grana padano, croutoner og cæsardressing
– uden kylling 119,-

RØGET LAKS
OG REJER 149,-
med 2 slags dressing,
brød og smør


_____

SANDWICH

CLUBSANDWICH
med kylling, bacon, mayonnaise
salat, karrydressing, kartoffelbåde 135,-

LAKSESANDWICH med røget laks, salat og krydderurtedressing 135,-


_____

VARME RETTER

STEGT FLÆSK 158,
ad libitum med kartofler
og persillesauce

WIENERSCHNITZEL kalvekød med ærter, stegte kartofler og skysauce 179,-

FROKOST BØF 169,-
med fritter og bearnaisesauce

PARISERBØF 138,-
med klassisk garniture

STJERNESKUD 148,-
med stegt og dampet rødspætte, rejer, asparges og kaviar

2 RØDSPÆTTE-FILETER 139,-
med pommes frites
og remoulade

BURGER 139,-
med salat, bacon, ost,
pommes frites
og mayonnaise

SVAMPEBØF 159,-
– vegansk, gluten- og laktosefri
af svampe og nødder med kartofler, sommergrønt og tomatsauce


_____

BØRNERETTER

STEGT FLÆSK 75,-
med kartofler og persillesauce

STEAK 85,-
med pommes frites,
ærter og bearnaisesauce

BURGER 79,-
med salat, pommes frites
og mayonnaise

FISKEEFILET 75,-
med pommes frites og remoulade

BØRNEIS 45,-
med vaniljeis og chokoladesauce


_____

DESSERTER

VANILJEIS 65,-
med chokoladesauce

PANDEKAGER 69,-
med is og chokoladesauce

DAGENS KAGE 45,-
med flødeskum

KAFFE & KAGE 59,-


_____

AFTEN

  • Alle dage fra kl. 16

    • FORRETTER
    • HOVEDRETTER
    • BØRNERETTER
    • DESSERTER
    • MENUER




FORRETTER

HUMMERBISQUE
med brød 118,

RØGET LAKS
med krydderurtecreme
og brød 92,-

HVIDLØGSREJER
med brød 88,-

REJECOCKTAIL
med salat, asparges,
kaviar og dressing 89,-

HVIDLØGSBRØD
med mozzarella, tomat og oliven 55,-

OKSECARPACCIO
med kapers, artiskok, Grana Padano og basilikumpesto 89,-

SKAGENTOAST
med rejer, mayonnaise,
dild, og kaviar 89,-


_____

HOVEDRETTER

OKSESTRIPLOIN
med sommergrønt,
pommes frites og bearnaisesauce 169,-

RIB EYE (300 g.)
med sommergrønt, pommes frites og bearnaisesauce 249,-

PEBERBØF
af oksemørbrad med sommergrønt, smørstegte kartofler og pebersauce 225,-

ENGELSK BØF
af oksemørbrad med bløde løg, agurkesalat og skysauce 225,-

STEGT FLÆSK
ad libitum med kartofler og persillesauce 158,

WIENERSCHNITZEL af kalvekød med stegte kartofler, ærter og skysauce 179,-

KALVECULOTTE
(fra kl. 17.00) med sommergrønt, smørstegte kartofler og rødvinssauce 159,-

BONDEBØF
med sommergrønt, pommes frites og bearnaisesauce 135,-

HAKKEBØF 135,-
med bløde løg, surt,
kartofler og skysauce

PARISERBØF 145,-
med klassisk garniture

BIKSEMAD
med rødbeder og bearnaisesauce 119,-

BURGER 139,-
med salat, bacon, ost,
pommes frites og mayonnaise

SVAMPEBØF
af svampe og nødder med kartofler, sommergrønt og tomatsauce 159,-
vegansk, gluten- og laktosefri

LAKSEFARSERET
RØDTUNGE 225,-
med purløgscreme
og kartofler

STJERNESKUD 148,-
med stegt og dampet rødspætte, rejer, asparges og kaviar

2 RØDSPÆTTEFILETER 139,-
med remoulade og pommes frites

CÆSARSALAT 139,-
med kyllingebryst, Romainesalat, Grana padano, croutoner og cæsardressing
– uden kylling 119,-

RØGET LAKS OG REJER 149,-
med 2 slags dressing, brød og smør


_____

BØRNERETTER

STEGT FLÆSK 79,-
med kartofler og persillesauce

STEAK 85,-
med pommes frites,
ærter og bearnaisesauce

BURGER 79,-
med salat, pommes frites
og mayonnaise

RØDSPÆTTEFILET
med pommes frites og remoulade 75,-

BØRNEIS 45,-
med vaniljeis og chokoladesauce


_____

DESSERTER

PANDEKAGER 69,-
med is og chokoladesauce

NØDDEMAZARIN
med vaniljeis og hindbærcoulis 72,-

RABARBERTRIFLI
med makroner og flødeskum 69,-

VANILJEIS 65,-
med chokoladesauce

ISCOCKTAIL 69,-
med 3 slags is,
flødeskum og chokoladesauce

GORGONZOLA 72,-
med rå løg og æggeblomme


_____

MENUER

MENU 1
tirsdag til lørdag
fra kl 17.00
FORRET
Rejecocktail med flûte
HOVEDRET
Kalveculotte med sommergrønt, smørstegte kartofler og rødvinssauce
DESSERT
Isdessert eller Irish coffee
2 retter 189,-
3 retter 219,-

MENU 2
FORRET
Hvidløgsrejer med brød
HOVEDRET
Laksefarseret rødtunge med purløgscreme
og kartofler
2 retter 285,-

MENU 3
FORRET
Røget laks med brød
og krydderurtecreme
HOVEDRET
Peberbøf af oksemørbrad med sommergrønt, smørstegte kartofler
og pebersauce
DESSERT
Isdessert eller Irish coffee
2 retter 268,-
3 retter 298,-


_____

DRIKKE

  • Alle dage hele åbningstiden

    • VARME DRIKKE
    • ØL
    • VAND
    • VARME DRIKKE
    • VINKORT
    • SPIRITUS



VARME DRIKKE

Alm kaffe/the 35,-
på kande pr. person

Specialkaffe 39,-
Cappuccino, Latte

Espresso/Cortado enkelt 25,-/dobbelt 39,-

Irsk/Fransk kaffe
enkelt 39,-/dobbelt 49,-

Varm kakao 39,-


_____

ØL

FADØL
Tuborg eller Classic
lille 35,- / stor 55,-
Grimbergen
double ambree
lille 45,- / stor 69,-

LUKSUS ØL 49,-
(33 cl.) Guldøl, Porter, Ale 16

SPECIAL ØL 69,-
(50 cl.) Erdinger

ALKOHOLFRI 39,-
Nordic

BREEZER/CIDER 49,-
Bacardi/Sommersby

ENERGIDRIK 49,-
Red bull


_____

VAND

SODAVAND
Coca cola, Zero,
Lemon, Sport, Fanta
lille 35,- / stor 49,-

ISVAND
glas 15,- / kande 35,DANSKVAND
lille 25,- / stor 39,-
KILDEVAND
(0,5 liter) 25,-

ICETEA 49,-
Fersken eller Lemon

UDEN BRUS 39,- Appelsinjuice, Æblemost,
Hyldeblomst, Cocio


_____

VINKORT

Vi forhandler lige nu vin til sæson 2020 med vores vinleverandør. Vi opdaterer derfor vores vinkort så hurtigt som muligt og
lægger det ind her.


_____

SPIRITUS

DRINKS 75,-
Gin & Tonic,Aperol spritz

ALM. SNAPS
Rød Aalborg, Brøndum, Export 2 cl. 24,- /
½ fl. 300,- / 1 fl. 575,-Krone, Dild,
O.P Andersson       
2 cl. 24,- / 1 fl. 575,-

LUKSUS SNAPS
Linie, Porse,
Nordguld, Jubilæum
2 cl. 28,- / 1 fl. 675,-

BITTER
Gammel dansk,
Fernet branca
  2 cl. 28,- / 1 fl. 600,-

COGNAC
Husets cognac V.S 2 cl. 49,- 1 fl. 850,-
Renault Carte Noir 2 cl. 65,- 1 fl. 1300,-
Martell Gordon Bleu
2 cl. 85,- / 1 fl. 1800,-

ALM. SPIRITUS
2 cl. 28,- / 1 fl. 575,-

LUKSUS SPIRITUS
2 cl. 38,- / 1 fl. 675,-

LIKØR
Grand marnier, Drambui,
Cointreau, Baileys
2 cl. 30,- / 1 fl. 650,-

CALVADOS
Pere Magloire
2 cl. 45,- / 1 fl. 850,-

HEDVIN
Portvin, Sherry
5 cl. 49,- / 1 fl. 425,-


_____